Sisterhood of the World Blogger Award

Jag har blivit nominerad av Eva-Lisa Dezmin till Sisterhood of the World Blogger Award. Tack Eva-Lisa!

untitled
Vad man gör när man blivit nominerad:
1. Tacka bloggaren som nominerade dig, och länka till deras blogg.
2. Ha med Sisterhood of the World Blogger Award-loggan i ditt inlägg
3. Svara på de 10 frågorna som du fått
4. Nominera 10 andra bloggare och fråga dem 10 frågor

Nedan följer svaren på frågorna:

1. Finns det någon bok du verkligen inte gillat och varför?

Jag gillade inte ”En man som heter Ove”. Jag vet att jättemånga gillar den, och jag tyckte den var lite kul i början, men sedan blev det för mycket upprepningar, och en mer negativ människa än huvudpersonen får man leta efter. Orkade inte läsa klart den. Och de som gillar den säger att det blev bra på slutet. Det blev det säkert, men jag kom aldrig dit. Ove knäckte mig långt före slutet!

2. Vad läser du helst för format? E-böcker, fysiska böcker eller ljudböcker?

Fysiska böcker. Jag har testat på en ljudbok men störde mig på uppläsarens släpiga röst. Det gick för sakta helt enkelt! Orkade inte lyssna klart på den boken heller. Nu håller jag på och läser min första E-bok, Katarina Perssons ”En rätt som bäst serveras kall”. Den finns bara som e-bok men annars läser jag helst fysiska böcker som sagt.

3. Finns det någon favoritförfattare du hade velat träffa i verkligheten och varför?

Alla de författande bloggkompisar som jag ännu inte haft chansen att träffa!

4. Vilken bok som inte har blivit film, skulle du vilja se filmatiserad?

Min egen bok, Nyckeln till det förflutna, det hade varit lite coolt!

5. Vilken bok önskar du att du själv hade skrivit?

Törnfåglarna av Colleen McCullough, fantastisk berättelse som spänner över flera generationer!

6. Vilken bok köpte du senast?

Jag köpte några böcker på Bokmässan, det var nog Jenny Jacobssons ”I ditt kvarter” som blev mitt sista inköp på mässan!

7. Vad får dig att sluta läsa en bok?

När berättelsen saknar driv, och om det är intetsägande karaktärer, eller karaktärer som jag inte förstår mig på. Eller om det är en massa korrfel, stavfel och uppenbara faktafel, för då tappar jag förtroendet för boken.

8. Vilken är den tjockaste bok du läst?

Jag fick gå och titta i min bokhylla. Jag har inga jääättetjocka böcker. Tycker de är så otympliga att hålla i. Katarina Perssons 90 Minuter är rätt tjock, och en del böcker av Maeve Binchy.

9. Har du någon bokserie som du läser, eller en författare som du läser allt av?

Marian Keyes och Sophie Kinsella läser jag allt av.

10. Kommer du att delta i NaNoWriMo i år?

Nej, har tyvärr inte tid. Jag ska öppna en butik om en vecka och det lär va fullt upp med det så här i början! Men kul ska det bli! Jag önskar dock alla som ska delta i NaNoWriMo stort lycka till!

Nu är tanken att jag ska nominera 10 andra bloggare med frågor. Många bloggare har redan svarat på dessa frågor eller liknande frågor. Men jag utmanar Ann Hugosson, Super-Carina Aynsley, Jenny Jacobsson, Charlotte Cederlund, Anneli Ståhlberg, Anna Helgesson, Peter Fahlén och Birgitta Fernström och har ni redan svarat på frågorna så ber jag om ursäkt 🙂

Trevlig helg!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Sisterhood of the World Blogger Award

 1. Eva-Lisa skriver:

  Intressant att läsa dina svar, Anna 🙂 Jag hade också tyckt det hade varit kul att se din bok som film 🙂

 2. Anna Hansson skriver:

  Klarar inte heller av ljudböcker!

  • Anna Keiler skriver:

   Skönt att höra att man inte är ensam om det. Tycker de flesta verkar tycka att det är jättebra för man kan typ stryka och diska samtidigt 😉 Men det var som sagt inte min grej…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s