Lite bilder från Bokmässan

Jag och Linda Åkerström som skriver Ödeckarna, en barnboksserie.

Jag och Linda Åkerström som skriver Ödeckarna, en barnboksserie.

Eva Ludvigsen, författare till Lova och Här & Nu, Maria Bom Casselbrant, författare till Om kvällen är samma himmel mörk, och så Idus förlags duktiga grafiska formgivare, Sandra Stridh Mossberg.

Eva Ludvigsen, författare till Lova och Här & Nu, Maria Bom Casselbrant, författare till Om kvällen är samma himmel mörk, och så Idus förlags duktiga grafiska formgivare, Sandra Stridh Mossberg.

Jag körde ner till Göteborg från Falun med familjen i fredags. Kom fram 19.20 och förlagsmiddagen med Idus förlag började 19.30 på Hard Rock Café. Jag blev avsläppt av min familj, som sedan åkte vidare till våra vänner i Torslanda där vi fick bo.

Döm om min förvåning när den första jag möter i dörren till Hard Rock Café är en av de få personer jag känner i Falun! I en halv sekund undrar jag om jag är kvar i Falun och har drömt att jag åkt bil i 6 timmar! Men Anna, som hon också heter, var också bokmässebesökare. Ibland är världen väldigt liten!

Efter en mycket trevlig förlagsmiddag blev det hem till komisarna i Torslanda. Eftersom vi inte setts på 3 år satt vi uppe och pratade halva natten. När vi äntligen kom i säng blåste det så mycket ute att man trodde taket skulle lyfta. Jag tror jag sov ungefär en timme. Och sömnbrist är ju precis vad man vill ha när man ska trängas på Bokmässan hela dagen 😉

 

Ulrika Slottner, förläggare på Idus förlag.

Ulrika Slottner, förläggare på Idus förlag.

Emma Askling som debuterar på Idus förlag i höst, kom förbi montern. Superkul att träffas IRL!

Emma Askling som debuterar på Idus förlag i höst, kom förbi montern. Superkul att träffas IRL!

Tack och lov är det omöjligt att somna inne på Bokmässan. Så jag höll mig vaken och började dagen med att signera Nyckeln till det förflutna i Idus förlags monter. Det var verkligen kul att träffa både författare, förläggare, bloggare och bokköpare.

Lunchen intogs med skrivarkompisar från Ann Ljungbergs kurs i London för 2,5 år sedan. Så roligt att träffas igen!

Framåt eftermiddagen hade Jenny Jacobsson releasefest för sin bok I ditt kvarter händer saker du inte ser. Grattis Jenny! Jag har redan börjat läsa boken och den verkar mycket lovande 🙂

Strax dök även Charlotte Cederlund upp, jättekul att äntligen träffas!

Strax dök även Charlotte Cederlund upp, jättekul att äntligen träffas!

Ann Hugosson och Camillja Johansson från Victoriagänget, som vi kallar oss från Londonkursen

Ann Hugosson och Camillja Johansson från Victoriagänget, som vi kallar oss från Londonkursen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På lördagkvällen somnade jag nog en halv sekund efter att jag lagt mig. Men ååååå vilken rolig dag det var!

(Ni får stå ut med att bilderna hamnar huller om buller. Jag är för trött för att fixa det nu.)

 

Susanne Ahlenius, som nyligen debuterade med Dödlig Åtrå. Susannes bok utspelar sig delvis på puben The Victoria i London, där Victoriagänget satt och skrev i en vecka!

Susanne Ahlenius, som nyligen debuterade med Dödlig Åtrå. Susannes bok utspelar sig delvis på puben The Victoria i London, där Victoriagänget satt och skrev i en vecka!

Minna Ulin som har skrivit boken Skuggplats. Minna är också en de av Victoriagänget.

Minna Ulin som har skrivit boken Skuggplats. Minna är också en de av Victoriagänget.

Jenny Jacobsson signerar sin bok åt mig!

Jenny Jacobsson signerar sin bok åt mig!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Lite bilder från Bokmässan

 1. Charlotte C skriver:

  Det var jättekul att träffa dig, Anna! Och du verkar ha haft en riktigt härlig bokmässa!

 2. Eva-Lisa skriver:

  Du verkar ha haft en riktigt trevlig bokmässa! 🙂 Kul att du delade med dig 🙂

 3. Det låter som en bra helg 🙂 Idus monter lyckades jag tyvärr missa totalt…

 4. Katarina Persson skriver:

  Vad roligt ni verkar ha haft det allihop. Det måste ju vara ännu roligare att vara där som författare.

 5. Mariam skriver:

  Tyvärr kunde jag inte komma på lördagen. Det blev alldeles för stressigt då jag skulle fira min födelsedag kl 17.00 hos en vän (födelsedagen är egentligen den 28: e September men firade den en dag tidig) Men kommer komma nästa år! och råkar du ha en signering i Partille, Göteborg etc så kommer jag att komma! 🙂

 6. Jenny skriver:

  Tack! Ska bli kul att höra vad du tycker om den. Själv har jag inte haft tid att läsa, men din bok är den som ligger halvläst på mitt nattduksbord. Har planerat in lästid i helgen. 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s