Dags för Bokmässan!

I helgen är det dags för årets största bokfest: Bokmässan i Göteborg. Mässan pågår torsdag-söndag, men jag kommer bara att vara där på lördag, men då är det fullt program som börjar kl 9.00 med signering i Idus förlags monter.

Lördag kl 9.00 – 11.00 signerar jag Nyckeln till det förflutna i Idus förlags monter, A:02:52.

Lördag kl 14.00 – 16.00 signerar jag #Älskanoveller i Ordberoende förlags monter B:00:08.

Kom gärna förbi och säg hej om ni har möjlighet!

Sedan ska jag också på releasemingel för Jenny Jacobssons debutroman I ditt kvarter. Och så hoppas jag på att träffa en massa skrivarkurskompisar, förlagskollegor och bloggkompisar! Och att göra några bokfynd – och då är man ju på rätt ställe så det blir nog inte så svårt ;-).

 

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

16 kommentarer till Dags för Bokmässan!

 1. Emma skriver:

  Jag kommer förbi och köper din bok 🙂

 2. Katarina Persson skriver:

  Om jag hade åkt dit skulle jag definitivt ha kommit förbi, men tyvärr. 😦 Hoppas du får sälja mycket böcker i montrarna! 🙂

 3. Eva-Lisa skriver:

  Jag hade såklart också kommit förbi dig om jag varit där i år. Men jag hoppas du får en kanondag! 🙂

 4. Anna Hansson skriver:

  Lycka till! 🙂

 5. Mariam skriver:

  Synd att jag ska till bokmässan bara imorgon 😦 Hade så gärna velat träffa dig och få din bok, som jag redan har hemma signerat.

 6. Mariam skriver:

  Jag har en fråga, det kan finnas en chans att jag kan gå på mässan imorgon! Eftersom jag redan har boken hemma, måste jag köpa den igen, eller kan jag ta med mig min bok? Hoppas verkligen att min kompis kan följa med mig imorgon…hon skulle skicka ett sms på morgonen ifall det går. Annars får det bli en annan gång 🙂

 7. Frida Skybäck skriver:

  Hej Anna!

  Jag tycker din bok ser jättespännande ut och ser fram emot att läsa den!

  kram Frida
  https://www.facebook.com/pages/Frida-Skybäck/541809872605627?skip_nax_wizard=true

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s