Vilka fantastiska elever!

Idag och i förrgår hade jag den stora äran att få komma till klass 7 i Söderbaumska skolan här i Falun och berätta om skrivprocessen och hur det går till att ge ut en bok. En helt fantastisk klass, som lyssnade intresserat och antecknade och ställde smarta frågor. Jag hade 40-60 minuter på mig, och båda gångerna tog det närmare 60 minuter. Otroligt vad mycket det finns att säga om skrivande! Och ändå känns det som jag glömde hälften av det jag skulle säga 😉

Jag hoppas att det är något av det jag sa som eleverna kan ha nytta av nu när de ska skriva egna berättelser! Lycka till, åk 7 i Söderbaumska skolan! Ni är en superbra klass!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Vilka fantastiska elever!

  1. Emma skriver:

    Vad roligt att det gick så bra!

  2. Anna Keiler skriver:

    Tack Emma, det var jätteroligt.

  3. Eva-Lisa skriver:

    Härligt att det blev så lyckat! 🙂 Det blir kanske fler framträdanden framöver?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s