Bokrelease för Dödlig Åtrå

WP_20140908_20_51_36_ProI måndags var det dags för Susanne Ahlenius releasefest för boken Dödlig Åtrå. Eftersom festen hölls i Stockholm och vi har flyttat till Falun var det bara att sätta sig i bilen och köra 26 mil, men det gjorde vi så gärna! Min man var med, så vi kunde turas om att köra. Tajmat in i minsta detalj, svängde vi in på Strandvägskajen kl 17.55 och så började releasen kl 18.00 på en båt vid kajen. Det var många bekanta ansikten, både andra författare, skrivcoacher, vänner och Susannes familj som jag känner väl eftersom jag och Susanne bodde grannar i 10 år.
Presentbordet dignade av flaskor och andra presenter. Susanne blev intervjuad av sin förläggare, och om hon var nervös så märktes inte det. Efter tre timmars mingel var det dags för oss att köra tillbaka de 26 milen till Falun igen, i ösregn den här gången. Men vad gjorde det, det var en fantastisk kväll! Och jag är så glad för Susanne! Det var faktiskt hon som drog med mig på min första skrivkurs, Författarlinjen på Medborgarskolan. Någon på den kursen frågade läraren hur många av hennes kursdeltagare som brukade bli utgivna. Vi var 10 st på kursen och läraren sa att ungefär 2 av 10 brukade bli utgivna. Susanne och jag sa redan då till varandra att de två skulle bli vi. Och så blev det! För vill man något tillräckligt mycket så kämpar man för det och ser till att det blir så!

GRATTIS Susanne och tack för en trevlig releasefest!

WP_20140908_20_52_35_ProWP_20140908_19_54_22_Pro

 

 

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Bokrelease för Dödlig Åtrå

  1. Susanne Ahlenius skriver:

    Tack vännen ❤ underbart att ni kom i firade! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s