Från dagens signering

Ett antal exemplar av ”Nyckeln till det förflutna” har fått nya ägare idag. Stort tack till personalen på Akademibokhandeln i Falun för ert proffsiga arrangemang och trevliga bemötande! Och tack till alla er som köpte boken, hoppas att ni kommer gilla den!

WP_20140830_12_25_25_Pro

WP_20140830_10_45_08_Pro

 

WP_20140830_14_01_37_Pro

 

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Från dagens signering

 1. MarveW skriver:

  Oj, oj, kommer på mig själv med att ha passerat förbi en och annan boksignering genom åren. Men nu när jag ser bilden, ser jag också en fantastisk möjlighet att prata med författaren till böcker jag tycker om. Det är ju toppen! Ska verkligen tänka till nästa gång,

  • Anna Keiler skriver:

   Ja gå gärna fram till författaren, vi bits inte (som en del verkar tro) och man behöver inte köpa bara för att man pratar med författaren 🙂

 2. Eva-Lisa skriver:

  Vad härligt, Anna! De blir säkert nöjda med boken 🙂

 3. Charlotte C skriver:

  Vad proffsig du ser ut!!! 🙂 Var det kul? Läskigt? Svårt?

  • Anna Keiler skriver:

   Tack Charlotte, man försöker se proffsig ut trots att man är värsta amatören 😉 Det var allt av det du skriver: Kul, läskigt, svårt. Kul för att det är en stor grej, läskigt för att man inte riktigt känner sig bekväm i rollen (ännu!) och svårt för att folk inte vill ta kontakt för då tror de att de måste köpa nåt. Istället tar de omvägar runt bordet så man får istället själv söka kontakt och gå fram till folk och vara supertrevlig. Hade jag inte gjort det hade jag nog inte sålt en enda bok. Man vet ju själv hur det är när det är typ medlemsvärvare på stan och man gör allt för att undvika dem för att man tror att om man stannar kommer man inte därifrån förrän man köpt nåt 😉

 4. Katarina Persson skriver:

  Jag håller med, du ser väldigt proffsig och avspänd ut. 🙂 Jag har hört många säga det där, om att själv söka kontakt, det är nog egentligen bara höjdarna som bara kan sitta där och folk strömmar till, hehe. Men jag har till och med sett Björn Hellberg som ändå är väääldigt etablerad sitta ensam och övergiven vid sitt bord utanför min lokala bokhandel, flera gånger. Kul iaf, det låter som en spännande erfarenhet.

  • Anna Keiler skriver:

   Ja man får se det som en kul erfarenhet. Och det är inte säkert att det hjälper att va känd, Personalen på Akademibokhandeln berättade att Lasse Åberg varit hos dem för att signera men istället satt han och läste en annan bok bakom en hylla, istf att ”gå på” folk och då blir det inte ens nåt sålt om man är känd. Samma med Björn Hellberg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s