Boksignering 30 augusti

Lördagen den 30 augusti signerar jag min bok på Akademibokhandeln i Falun. Jag har inte varit på så många boksigneringar så det är med lite skräckblandad förtjusning jag gör det här. Man kanske vänjer sig någon gång eller vad säger ni som är erfarna boksignerare? När jag såg det här på Akademibokhandelns hemsida blev jag både ännu mer nervös och mer taggad. Kul ska det bli! Välkommen in om ni har vägarna förbi!

http://akademibokhandeln.se/event/signering-med-anna-keiler/?postid=1327

signering falun

 

 

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Boksignering 30 augusti

 1. Anneli skriver:

  Spännande! Lycka till!

 2. Eva-Lisa skriver:

  Jag har bara signerat på bokmässan i Göteborg. Det kommer säkert att gå lysande för dig, stort lycka till! 🙂

 3. Habowoodfrun skriver:

  Kul Anna! Det kommer att gå bra! Du såg världsvan ut redan på ditt releaseparty, som om du aldrig gjort annat än signerat 🙂
  Kram

 4. Pia skriver:

  Lite långt för mig att åka men lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s