Nästan som i boken

WP_20140807_18_47_12_ProTills för en månad sedan hade jag aldrig sett uppfarten till den här gården i Falun. Jag kände inte ens till gården, men hittade den när jag började leta stallplats till min häst. Nu åker jag in genom de här grindstolparna varje dag, eftersom hästen har flyttat hit. Idag slog det mig, att om grindstolparna hade varit grå och staketet bredvid varit vitt istället för rött, så hade det här kunnat vara uppfarten med allén som leder till min påhittade gård Ekeby i Nyckeln till det förflutna, som också ligger i Falun. Ödet?

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nästan som i boken

  1. Charlotte C skriver:

    Vad mysigt! Och SÅ Ekeby!!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s