Vilken härlig releasefest!

WP_20140517_17_57_20_ProIgår, den 17 maj, var det releasefest för #Älskanoveller – 26 nyanser av Sverige. 24 författare från hela landet har bidragit med noveller, däribland jag men min novell Bröllopskocken.

#Älskanoveller startades i Facebookgruppen ”Författare på Facebook” av Jenny Jacobsson som fick den lite halvgalna idéen ”Ska vi skriva en bok tillsammans?” Hon fick ett stort gensvar. Många ville vara med trots att det var en snäv deadline. Förläggaren Ewa Åkerlind på Ordberoende förlag nappade på idéen, och tackade ja till att ge ut novellantologin.

WP_20140517_16_46_46_ProFörfattarna fick skicka in novellerna anonymt till en jury, som bedömde vilka noveller som fick komma med i antologin.

Novellen skulle utspelas på respektive författares hemort den 10 oktober, och fick vara max 10.000 tecken. I övrigt fick författarna fritt spelrum, vilket resulterade i ett mycket varierande innehåll, och de flesta genres finns representerade.

Igår på releasen sken solen och vi minglade och signerade böcker i och utanför bokaffären Bysis Bok & Papper på Hornsgatan. Många av författarna kom långväga ifrån, bland annat Lund, Habo, Helsingborg, och Sundsvall.

Författarna till #Älskanoveller

Författarna till #Älskanoveller

 

WP_20140517_21_18_30_Pro

Ann Hugosson och jag. Våra kläder matchar omslaget!

Därefter fortsatte författarna och specialinbjudna gäster till en fest i Bromma. Mycket trevligt, vilket hålet som en champagnekork orsakade i taket, vittnar om!

WP_20140517_20_49_30_Pro

Välkommen att beställa ditt signerade ex av boken direkt av mig. Maila i så fall din beställning på anna.keiler@hotmail.com

 

 

 

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Vilken härlig releasefest!

  1. Pingback: Releasefesten med stort R | Habowoodfruar

  2. bokglam skriver:

    Vi har fått varsitt ex av novellsamlingen, ska bli himla kul att läsa! Hoppas allt är bra med dig annars 🙂
    /Heléne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s