Hittade ett bortglömt manus

Efter jag hade skrivit klart Nyckeln till det förflutna för över ett år sedan började jag på ett nytt manus. Jag tyckte idén var bra, men fastnade ändå efter cirka 30 sidor för jag hade helt enkelt ingen lust att skriva vidare på det. Och sedan kom novellen ”Bröllopskocken” till #Älskanoveller emellan. Efter det har jag börjat på tre andra manus, varav ett har jag kommit ganska långt med, och de andra två är mer på synopsis-stadiet. Men häromdan kom jag på att det där första påbörjade manuset kanske inte var så dumt ändå, och nu har jag kommit på lite nya idéer till det. Så nu kör jag! Får se hur länge det varar denna gång, innan jag byter manus igen 😉 Är det fler än jag som har många manus på gång? Och blir man då någonsin klar med något av dem??

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Hittade ett bortglömt manus

  1. Manuskt skriver:

    Vad kul. Försöker hålla mig till ett åt gången, och samlar idéerna på hög så länge. Så ett på gång (och ett havererat.)

  2. Eva-Lisa skriver:

    Jag tror också att det är bäst att ha ett åt gången. Om det inte rör sig om en novell och ett längre projekt. Då kan det funka, för mig i alla fall 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s