I give you – din nya målbild

Det här inlägget om egenutgivning, marknadsföring och att tänka utanför boxen var så bra att jag måste dela det!

Frida Andersson Johansson

Emelie Schepp , alltså.

Jag vet knappt var jag ska börja. Hon har sålt en bra bit över 30 000 exemplar av sin debutbok ”Märkta för livet” och är den bäst säljande egenutgivaren i Sverige. Hon har även lyckats med att ha en releasefest med röd matta och en splitter ny BMW, och där hon sålde tusen böcker – utan att betala en krona för arrangemanget. (Hon lyckades få ha sin release på ett stort köpcentrums jubileum, och blev helt enkelt ett av dragplåstren på jubileet. BMW var glada åt att få visa upp en bil, och det skadade inte att bilmärket förekommer i hennes bok.) Hon har stått i en monter på bokmässan och sålt tusentals böcker – trots att alla sade att ”på bokmässan säljer man inte så mycket” och utan att betala en krona (hon tog kontakt med ett företag och frågade om hon fick stå i…

Visa originalinlägg 930 fler ord

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till I give you – din nya målbild

  1. Anneli skriver:

    Det är otroligt imponerande och inspirerande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s