Tillfälligt avbrott på bokskrivarfronten

WP_20131229_11_59_15_ProJag har tyvärr lite stillestånd på skrivarfronten just nu. Det beror på att det händer så mycket annat i mitt liv, att tiden och orken att skriva inte finns för tillfället. Idag har jag tävlat i dressyr med min häst och det var en hel del förberedelser för det igår, och idag var det uppstigning klockan 6:15. Till och med hästen verkade tycka det var onödigt tidigt, och var inte riktigt alert på tävlingsbanan. Men skam den som ger sig, om några veckor är det dags för tävling igen. Förhoppningsvis med en vaken häst!

Efter tävlingen var vi på födelsedagskalas, mycket trevligt. Och därefter stod köra sonen till träning och storhandla på schemat.

Ikväll lär jag somna ovaggad, men förhoppningsvis orkar jag först läsa några sidor till i Minna Ulins spännande bok Skuggplats. Jag återkommer med en recension när jag läst klart.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Tillfälligt avbrott på bokskrivarfronten

 1. Habowoodfrun skriver:

  Det går inte att ligga i topp på alla fronter samtidigt, eller hur? Ibland får häst, barn, storhandling och annat viktigt också ta lite plats. Fast jag hoppas du snart hittar skrivarformen igen 🙂
  Kram Ann

 2. minnaulin skriver:

  Iiih, så spännande 🙂

 3. Eva-Lisa skriver:

  Man måste ju prioritera ibland 😉 Snart får du ny skrivtid 🙂

 4. Mariam skriver:

  Jag började på din bok ”Nyckeln till det förflutna” idag och jag älskar den redan. Är på sida 202 och har inte riktigt kunnat slita mig bort från den. Var tvungen att ta en liten paus, vill inte riktigt att den ska ta slut så snabbt 🙂 Hoppas din skrivlust kommer tillbaka! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s