På Simona Ahrnstedts blogg :-)

Jag gick en kurs i att skriva Romance för Simona Ahrnstedt i somras. I min bok Nyckeln till det förflutna har jag med att Jessica, min huvudperson, läser en bok. Först hade jag skrivit att hon läste en bok av en irländsk författare. Efter att ha gått Simonas kurs ändrade jag till att Jessica läser Simona Ahrnstedts bok Överenskommelser. Jag gillade nämligen den boken väldigt mycket, och jag tror att Jessica också gör det :-). Min skrivarkurskompis Ann Hugosson uppmärksammade Simona på att hennes bok är nämnd i min bok. Och idag skriver Simona Ahrnstedts så här på sin blogg.

Tack Simona!

Och jag kan varmt rekommendera alla Simonas böcker!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till På Simona Ahrnstedts blogg :-)

 1. Eva-Lisa skriver:

  Vad kul att bli omnämnd på en blogg så där! 🙂

 2. Simona skriver:

  Det är jag som ska tacka, kram!

 3. Lustigt att läsa detta inlägg just idag då jag fått med mig alla Simonas böcker hem från min svärmor 🙂 Har inte läst någon av hennes böcker men ser fram emot att göra det så fort jag får tid.

 4. Jenny skriver:

  Jag har också skrivit in böcker jag gillar i mina manus. 😉

  • Anna Keiler skriver:

   Kul! Om man skriver vad en karaktär läser för bok får ju läsaren ytterligare en liten detalj som gör att den lär känna karaktären bättre 🙂

 5. Kati skriver:

  Jag läser en bok just nu där karaktären hittar en bok av författaren själv 😀 lite kul att skriva in sig själv i den fiktiva världen.

 6. Mariam skriver:

  Hej Anna! Jag är 26år men när jag såg din bok ”Nyckeln till det förflutna” var jag bara tvungen att köpa den. Såg den i affären men beställde online samma dag. Ser väldig mycket fram emot att läsa den när jag läst klart biblioteks böckerna. Hittade din blogg helt av en slump!!!
  Älskade att läsa hästböcker förut och måste erkänna att jag inte gjort det på flera år nu. Det kommer bli lite som en nostalgi att läsa en svensk hästbok igen. Kommer självklart skriva en recension på den sedan om du vill läsa? Är inte så bra på recensioner men tänkte träna lite på det.

 7. Mariam skriver:

  Råkade skriva fel länk. Här är den rätta:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s