Peppad av en läsare

Jag fick ett sms av en läsare. Så här står det:

”Jag har sträckläst din bok! Den är fantastisk. Jag blev fångad på en gång och släppte den kl 3 i natt. Anna, du är otroligt duktig på att skriva. Sanslöst bra och spännande bok. Hoppas verkligen att du skriver fler!”

Så nu blev jag riktigt peppad att skriva vidare. Det har varit lite motigt att skriva på sista tiden och jag har kommit fram till att det beror på Scrivener. Jag är inte riktigt sams med programmet. Det är ju meningen att det ska hjälpa en, inte själpa en. Till exempel är en scen jag skrev häromdagen spårlöst borta. Tror jag får återgå till Word så det blir något skrivet här. Och att det jag skriver är kvar också 😉

Använder du Word, Scrivener eller något annat?

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

17 kommentarer till Peppad av en läsare

 1. Susanne Ahlenius skriver:

  Och du som inte hade din telefon med dig idag 🙂

 2. minnaulin skriver:

  Åh, gud vad roligt! Grattis 🙂
  Jag har inte vågat lämna word än, men nu kanske jag inte ska heller. Har inte hört så många helsålda än och det låter som en skräckupplevelse att förlora scener …

  • Anna Keiler skriver:

   Ja lite av en skräckupplevelse. Dock inte värre än att inte veta var ens bokleverans är. Men den kom ju tillrätta och kanske hittar jag min scen nånstans också…

 3. Habowoodfrun skriver:

  Kul med positiv feedback. Det tröttnar man aldrig på.
  Vad konstigt med scenen. I scrivener ska man ju aldrig behöva spara, det sparas automatiskt ganska ofta. Men datorer och dataprogram verkar leva sina egna liv ibland 😉 Själv gillar jag scrivener, men så har jag inte producerat en hel bok än, så vad vet jag? Jag tycker ändå att man ska skriva i det som känns bekvämt 🙂 Lycka till med jakten på den försvunna scenen.

 4. Manuskt skriver:

  Word. Ser inget som helst behov att byta. Men jag är heller inte särskilt plockig eller grafisk eller mindmappig av mig.

 5. Kati skriver:

  Word, jag med. Precis som Frida ser jag ingen anledning att byta för den har allt jag behöver, resten är bara fluff. Grattis till finfint omdöme! 🙂

 6. Anneli skriver:

  Härligt! Grattis! Jag använder Word och är väldigt nöjd med det.

 7. annahelgesson skriver:

  Vilken fantastisk feedback! *lycka*
  Jag använder Word. Har i princip aldrig hört talas om det där andra, och det man inte vet saknar man inte. Ha en skön helg! 🙂

 8. Mia skriver:

  Härligt omdöme! Mer sånt.
  Själv skriver jag i open office. Har inte sett nån orsak att byta till scrivener så länge det här funkar för mig.

 9. bokglam skriver:

  Använder Scrivener (mest för att jag var för snål för att köpa till Office-paketet till min nya dator). Gillar Scrivener eftersom det är enkelt att flytta runt och få överblick. Det jobbiga är att det kan vara svårt att hitta vissa saker, de kan liksom ”gömma” sig under flikar och annat. Är inte heller helt sams med programmet alla gånger.
  Och grattis till alla positiva omdömen :)!
  /Heléne

 10. Rose Marie Bouw skriver:

  Jag pendlade mellan Word och Scrivener genom halva ”tvåan” sen blev det Word. Jag gillar båda egentligen, men jag är inte helt överens med Scrivener för ”han” skriver så fult. 🙂

 11. Jag skriver oftast mina utkast i Dark Room, ett program med svart bakgrund och valfri textfärg. Superenkelt, snyggt och bra tycker jag. Renskriver och håller ordning gör jag i Libre Office som fungerar i princip som Word. Jag är nöjd med de program jag har och kommer nog inte byta på ett tag. Dock ska man väl aldrig säga aldrig… 🙂

  • Anna Keiler skriver:

   Oj det var nya program för mig. Tack för tipset och kul att du tittar in på min blogg!

   • Dark Room rekommenderas varmt! Det är avsett för PC, men för den som använder Mac så finns Write Room som jag har hört ska fungera på samma sätt.

    Libre Office är praktiskt på så sätt att det är gratis att ladda hem. 🙂 När jag köpte min dator ingick inte Word och jag hade inte råd att köpa det, så då fick det bli Libre. Jag är nöjd, det funkar minst lika bra som något annat. 🙂

 12. Anna Keiler skriver:

  Bra! Jag har inte heller Word på min nya dator. Ska testa Libre, finns det till Mac tro?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s