Inspirationshelg

När min bok kom från tryckeriet fick jag en väldigt fin present av min man: En övernattning på Häringe Slott. Den här helgen var det äntligen dags att åka dit!

Häringe Slott

Häringe Slott

Det sägs att det spökar på Häringe slott, som är byggt på 1600-talet. Bland annat spökar barnet Axel som vi 2 års ålder frös ihjäl i Sjöstugan bredvid slottet. Även hans syster Margueritte, som var ägarinna av slottet i många år, sägs spöka. Nu såg vi tyvärr inga spöken (eller jag kanske ska vara glad för det) men väl ett skelett som stod runt en hörna i vårt hotellrum. Skelettet stod bredvid toalettdörren med ”blicken” riktad mot sängen. Kan säga att vi flyttat ut skelettet i korridoren när det var dags att sova!

Förutom god mat och trevligt sällskap har jag fått mycket inspiration till mitt skrivande.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Inspirationshelg

  1. Mia skriver:

    Spöken! Skulle så gärna hänga på ett slott med spöken. Eller kanske inte…

  2. Carola skriver:

    Spöken är spännande men har dem helst på avstånd. Jag skulle också ha ställt ut det där skelettet. Hua! Men jag förstår verkligen att du har fått mycket inspiration att skriva på ett sådant ställe :-).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s