Nu är det jul igen

… och det är en himla tur att den inte varar till påska. Det är hektiska dagar så här före jul med allt som ska fixas och handlas och tillagas och slås in. Dessutom tycker jag att tiden före jul bara går fortare och fortare för varje år. Eftersom vi inte har någon snö här i Stockholm så har man inte någon direkt julkänsla heller. Tänkte råda bot på det i Idre, där vi ska tillbringa några dagar under julen.

bokhandelI lördags var jag på boksignering på Värmdö Bokhandel. Det var mycket trevligt och jag fick signera en hel del böcker. Jag hade flyt eftersom folk var på jakt efter julklappar. Många av bokhandelns kunder trodde att jag jobbade där och jag hjälpte till att leta efter allt från böcker om djurlivet på Värmdö till Alice Munroe. Måste säga att det var väldigt kul, jag skulle kunna tänka mig att jobba i en bokhandel!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Nu är det jul igen

 1. Manuskt skriver:

  Vad kul att signeringen gick bra. Ja, det är så mysigt i bokhandlar. Skulle också kunna tänka mig att jobba i en.

 2. Eva-Lisa skriver:

  Hehe, vad bra att de trodde att du jobbade där, du visade dem väl till rätt bok också? 😉

 3. Mia skriver:

  Vad kul med en lyckad signering!
  Men håller så med, mängder man ska hinna med innan julafton. Ska väl gå på nåt vis.

 4. bokglam skriver:

  Vad roligt att få signera en massa böcker, vad spännande!!
  /Heléne

 5. Kati skriver:

  Haha, vad härligt! Och lustigt att kunderna tror att författare som signerar jobbar i bokhandeln! 😀 såg något liknande när Åsa Hellberg signerade i Farsta en gång. Kunder kom och frågade var olika böcker fanns. En del är helt i det blå. 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s