Ny dator – vad ska man ha?

Ja, det är sant! Jag ska äntligen skaffa ny dator! Den gamla jag har känns väldigt instabil i sitt lynne och låser sig när man minst av allt anar. Så jag tänkte slå till på en ny innan den gamla klappar ihop helt.

Jag ska främst ha datorn till mitt skrivande. Vad är bäst? Vad har ni? Tacksam för tips!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Ny dator – vad ska man ha?

 1. Kati skriver:

  Tja, det beror kanske lite på budget. Jag tänker att om du mest ska ha den till skrivande behöver du nog inte köpa en av de där allra dyraste. Jag har en HP, jag har hört varierande intryck av dem men hittills är jag väldigt nöjd. Innan den hade jag en packard bell som faktiskt höll i evigheter (iaf för en dator, drygt 5 år!) Jag hoppas det dröjer innan jag behöver köpa en ny.

 2. Mia skriver:

  Har en MacBookAir. Den är så bäst att oj. Älskar den. Har verkligen blivit en sån där som jag orkar och vill bära med mig så att jag kan skriva var som helst. Men billig var den ju inte. Så det beror nog på vad man vill och har råd med. Alltså jag hade inte råd, men bestämde att jag ska ha det ändå för att måste ha ett fungerande arbetsredskap.

 3. Anna Keiler skriver:

  Jag funderade på en sådan. Nu har du övertygat mig. Mac Book Air it is! Det är ju faktiskt ett arbetsredskap, som du säger. Kan inte fatta att jag har skrivit en hel bok på det stationära tröskverket jag har, som tar 20 minuter att starta och som stänger av sig när som helst!

 4. fivrelden skriver:

  Det spørs litt på budsjett. jeg bruker min til skriving og er veldig fornøyd med min samsung. Jeg hadde ikke råd til en altfor dyr en 🙂

 5. Habowoodfrun skriver:

  Jag har också en MacBook Air och är supernöjd med den 🙂 Jag valde 13 tum, och den funkar bra att få med i min ”lite större” handväska, vilket är smidigt. En bra investering helt enkelt. Sedan gillar jag Scrivener och det kostade inte så mycket faktiskt.
  Kram på dig ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s