Två härliga citat

1) En av alla kollegor som köpte min bok på jobbet idag sa: Jag lägger Alice Munroe åt sidan och börjar läsa din bok. 

(Inte varje dag man brädar en Nobelpristagare ;-))

2. Min man ligger och läser och jag sitter och skriver på datorn. Han säger: Du skriver snabbare än jag läser! 

För övrigt har jag signerat böcker på jobbet idag, åt dem som ville köpa. Jag blev av med 2 bokkartonger, vilket innebär att cirka 40 stycken blev sålda. Roligt! Hoppas nu bara att kollegorna tycker om boken, så jag kan jobba kvar 😉

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Två härliga citat

 1. Manuskt skriver:

  Bravo! Jag har kommit fram till gravletande på kyrkogården. Tyckte det var kul att prästen hette Ahlenius 😉

  • Anna Keiler skriver:

   Jag googlade ang namn och fick fram att namn med ändelsen ”ius” var ett vanligt prästnamn. Just Ahlenius var vanligt i Dalarna. Och Susannes mans släkt är faktiskt från Dalarna (dock ej präster!). Så jag fick lov av Susanne att använda Ahlenius 🙂

 2. Mia skriver:

  Låter superbt att sälja två kartonger. Och du får väl ta det som man brukar, ifall nån inte gillar så konstaterar du bara, att ja jo, men du var inte primärpubliken… Eller nåt sånt. Men klart de kommer gilla ju.

  • Anna Keiler skriver:

   Ja det var bra, och idag sålde jag en kartong till! Precis, de som inte gillar den tillhör ju inte rätt målgrupp 😉 Men det är nog ingen som vågar säga det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s