Bokrelease!

Annas release 005Annas release 004Annas release 001Annas release 035Annas release 038Annas release 039Efter en hel del förberedelser var det så dags för min bokrelease den 21 november på den supermysiga bokaffären Bysis Bok och Papper på Hornsgatan.

Eftersom jag var på kurs med jobbet hela dagen (dålig planering!) så fick min snälla man Roger och kompis Amanda göra alla snittar. Jerry fick knata till bolaget och köpa mer bubbel för helt plötsligen blev jag orolig att det inte skulle räcka (vilket det hade gjort, visade det sig på slutet). Susanne var snäll fyllde på tilltugg och intervjuade mig på releasen. Ann som är både författare och hårfrisör stylade mig i håret. Curt som äger Bysis Bok & Papper möblerade om halva butiken för min skull. Med andra ord, jag behövde inte göra någonting annat än mingla och signera böcker. Det var väldigt trevligt, helt ofattbart, nervöst, spännande, omvälvande och alldeles … alldeles … UNDERBART!

Jag är så tacksam för att jag fick så mycket hjälp och så glad att så många kom! Curt som äger bokaffären, har haft en hel del releaser där förut, och sa att det var besöksrekord på min release. Det säger något om hur snälla vänner, jobbarkompisar, släktingar och författarkollegor jag har! Tusen tack! Jag fick en chokladmedalj av Ann Hugosson, på vilken det står ”Du är bäst”. Men det har hon fått om bakfoten. För det är NI som är bäst!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

16 kommentarer till Bokrelease!

 1. MarveW skriver:

  Vacker kväll och glädje lyser. Varma gratulationer.

 2. minnaulin skriver:

  Hur häftigt som helst!

 3. Eva-Lisa skriver:

  Hurra för en fantastisk release! Och snart får du en beställning på ännu en bok 🙂

 4. Linda skriver:

  Tack själv. Jag har redan läst hundra sidor och jag tycker boken är underbar.

 5. bokglam skriver:

  Vad kul att det blev så lyckat, den där bokhandeln var faktiskt helt perfekt för releasefest.
  Kram!
  /Heléne

 6. Linda Hedberg skriver:

  Stort grattis, Anna! Är så glad och stolt över dig! Måste få tag på din bok illa kvickt 🙂

 7. Mia Skrifver skriver:

  Vad fint det ser ut! Grattis!

 8. Habowoodfrun skriver:

  Jag längtar redan till din nästa release… 🙂

 9. Charlotte C skriver:

  Vad härligt! Grattis till att boken äntligen är ute!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s