Omslaget är klart

Efter en vecka av bollande av omslagsskisser och diverse texter så har  förlagets duktiga omslagsdesigner gjort klart bokomslaget. Jag är supernöjd, och skulle kunna sitta och titta på omslaget hur länge som helst om jag bara hade tid. Men det har jag inte för nu ligger bollen med inlagan hos mig. Jag håller på och läser igenom den och gör de sista små textjusteringarna och kollar att sättningen ser bra ut, dvs inga konstiga radbryt och sånt. Inte mycket kvar nu innan min bok kan gå på tryck! Så spännande, och så läskigt. Jag tror inte att jag kommer våga läsa den tryckta boken – jag kommer ”dö” om jag hittar en massa stavfel, upprepningar och sånt när det är försent att ändra.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Omslaget är klart

  1. Astrid Ahlberg skriver:

    Inte många böcker som är helt perfekta…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s