Bokprocessen fortsätter

Idag har jag fått några jättefina skisser på bokomslag, och har en favorit, även fast alla var ganska lika varandra eftersom de utgår från samma bild som vi har kommit överens om.

Jag ägnade 2 (TVÅ!) timmar igår åt att skriva ihop baksidestexten på en halv sida. Och då hade jag ändå ett utkast sedan tidigare. Det är tur att inte alla sidor har tagit lika lång tid att skriva för i så fall hade jag varit pensionär innan boken kom ut. Men baksidestexten är förmodligen den allra viktigaste texten, så okej då.

Och nu har jag blivit ombedd att skriva ihop en liten text om mig själv. Det är ju jättesvårt att skriva om sig själv! Till de som nu tänker: Men du är ju författare, hur svårt kan det vara? så kan jag meddela att det nästan hade varit lättare att skriva en till bok. Ja ja, det kanske löser sig imorgon när jag har fått sova på saken …

 

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Bokprocessen fortsätter

 1. Mia Skrifver skriver:

  Håller med. Det är lättare att skriva en bok än att skriva en text om sig själv. Och då har jag vid det här laget skrivit en och annan text om mig själv. Att försöka pitcha sig själv är ett elände. Till slut skriver jag bara, nåt.

 2. Charlotte C skriver:

  Vad spännande med bokomslag! Och ja, det låter supersvårt att skriva om sig själv men jag är övertygad om att du kommer göra ett superjobb! 🙂 Lycka till!

 3. Eva-Lisa skriver:

  Det ÄR mycket svårare att skriva om sig själv. Men det brukar lösa sig till slut. Stort lycka till! 😀

 4. Ninna skriver:

  Ja usch! Bara tanken att skriva om sig själv!
  Men annars verkar det jättespännande att ha kommit så långt. Och du kommer säkert att klara även det hur bra som helst!

 5. kati skriver:

  Haha, så mycket igenkänning, både om baksidestexten och presentationen! Du ”slapp” iaf debutantporträttet. ;))

 6. Astrid Ahlberg skriver:

  Kan man inte be någon annan skriva? Om författaren alltså… Nån kompis eller släkting typ.

  • Anna Keiler skriver:

   Hej Astrid! Kul att du kikar in på min blogg! Jovisst, det är är en bra idé att låta någon annan skriva texten. Så kan man bara redigera den lite sen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s