Äntligen höst!

september 2007 052När regnet smattrar mot fönsterblecket och vinden viner runt husknutarna, då kan man äntligen med gott samvete sitta inne och skriva. Det har blivit lite si och så med det för min del under sommaren. Men nu så är hösten här och det ska bli ordning och reda i skrivarstugan igen! Manus 2 väntar på att jag ska skriva minst 225 sidor till, då jag hittills bara skrivit 25 sidor. Målet får bli att ha råmanuset klart till jul. Det är ett ganska tufft mål, det inser jag. Men jag känner mig själv och vet att jag jobbar bäst under press.

Hur funkar det för er? Sätter ni upp mål för ert skrivande?

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Äntligen höst!

 1. Peter Fahlén skriver:

  Jag borde nog göra det. Men jag har alltid varit dålig på att jobba mot uttalade målsättningar. Ganska dålig på att skriva mot/efter någon synopsis överhuvudtaget faktiskt.

 2. Eva-Lisa skriver:

  Jag brukar sällan sätta upp några mål, men när jag väl börjar skriva brukar det gå snabbt att få ur mig råmanuset. Mitt nästa sikte är att börja redigera tredje manuset i min serie, men jag tror det får bli när bokmässan och litteraturveckan här är över. Så någon gång i mitten på oktober alltså 🙂

  • Anna Keiler skriver:

   Fatta vad långt du har kommit Eva-Lisa, 3 manus skrivna, varav bara ett kvar att redigera! Och en bok utgiven so far!

   • Eva-Lisa skriver:

    Ja, det är fantastiskt! Fast jag lär nog få redigera lite mer i 2:an sen också gissar jag 🙂 Men visst är det skoj att det går undan! 😀

 3. Manuskt skriver:

  Då följs vi åt! Jag har råmanus klart till nyår som mål. Heja på!

 4. Kati skriver:

  Japp, en tidsplan måste jag ha, annars flummar jag bara! 😀
  Det är så konstigt, din blogg har inte uppdaterats i min blogglista på evigheter så jag var tvungen att ta bort den och lägga dit den på nytt. 🙂

  • Anna Keiler skriver:

   Jag har ändrat mitt blogg till annakeiler.com, kan det vara därför Kati? Men annakeiler.wordpress.com funkar fortfarande, men pekar mot den nya.

 5. Jenny skriver:

  Jag sätter upp egna mål hela tiden. 😀 Viktigt för att komma någon vart. (i alla fall för mig.)

 6. bokglam skriver:

  Jag vet! Bara älskar att det har regnat den här veckan. Idag skulle bli min stora skrivardag men solen skiner och värmer som att det är sommar igen. Men känner att jag måste skriva på och får bara ta korta pauser utomhus. Har faktiskt en typ av deadline att hålla nämligen – åker till Paris om 1,5 vecka och vill ha kommit genom hela manuset en första gång. Får se om det håller…
  Vad trevligt det var att träffas i torsdags :). Ser fram emot nästa gång vi ses för mer skrivprat!
  / Heléne

  • Anna Keiler skriver:

   Jättetrevligt att träffas i torsdags! Hoppas du får trevligt i Paris. Och visst är det bra att ha en deadline, då får man nåt gjort!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s