En refusering som inte rör mig i ryggen

Igår fick jag en refusering via mail. En av många refuseringar under den här segdragna skicka-till-förlagsprocessen. Men nu behöver jag inte bry mig längre och det är en skön känsla! Det är nästan så att jag har lust att svara på mailet att jag ändå hade varit tvungen att tacka nej om de sagt ja. Men det ska jag inte göra. Man ska hålla sig väl med branschen.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

15 kommentarer till En refusering som inte rör mig i ryggen

 1. Manuskt skriver:

  Låter onekeligen som en bra känsla 😉

 2. Eva-Lisa skriver:

  Hehe, men jag förstår om det kliade lite i fingrarna att få skriva det till dem 🙂

 3. Susanne skriver:

  Ah, vilken härlig känsla. Stort grattis till ditt påskrivna kontrakt!!! Måste kännas grymt bra.

 4. nathaliesjogren skriver:

  Åh, det betyder alltså att någon annan har tackat ja! Grattis

 5. Anna Keiler skriver:

  Nathalie, jag vet inte ännu vad titeln blir. Men den kommer ut före jul. Jag skriver på bloggen när jag vet mer!

 6. Kati skriver:

  Det hände mig med, alltså en refusering efter antagningen. Och det trots att jag hade mailat förlagen som inte hade svarat och berättat att det inte längre var aktuellt. Lite lustigt.

 7. Jenny skriver:

  Jag har läst att man ”bör” maila förlagen som inte svarat än, när man väl fått ett kontrakt. Det tillhör ”god ton.” Minns inte var jag läste det, men förmodligen i någon bok om konsten att skriva, eller i tidningen skriva. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s