Författartack och andra texter

När manuset är antaget, korrläst för femtioelfte gången och skickat till förlaget tror man ju att man kan slappna av och ta en paus eller skriva vidare på det försummade manus 2. Men icke. Nu ska det filas på baksidestexten, författartacktext (heter det så?) och dessutom vill jag ha med ett recept längst bak i boken. Undrar vad förlaget tycker om det? Det är ett recept på en lite udda maträtt som jag hittills själv bara har ätit i Dalarna (där boken utspelar sig). Mina stackars karaktärer hinner faktiskt inte äta maträtten alls. De hinner bara tillaga den för just när maten är klar inträffar en olycka. Men det hindrar ju inte att jag delar med mig av receptet till er. För om det inte kommer med i boken, kommer det här på bloggen framöver.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Författartack och andra texter

  1. Susanne Ahlenius skriver:

    det är väl nu det stora arbetet börjar har jag hört 🙂 sedan är det väl din bok och du bestämmer om vad som ska vara med i det. Jag tänkte ha med både Mulled Wine och Pimms recepten i min bok.

  2. Manuskt skriver:

    Mer recept i böcker tycker jag! Du kan alltid argumentera för vilken bar ”snackis” det blir för boken sen, när folk tillagar receptet, bjuder på det och säger ”Jag hittade det faktiskt längst bak i en bok av Anna Keiler”.

  3. Manuskt skriver:

    Och med bar menar jag bra…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s