Ännu mer att läsa

Igår var jag på en mycket trevlig picknick som ordnades av författarna som skriver för Debutantbloggen. Författarna hade med sig sina böcker, och jag utökade min ”Att läsa-hög” med Eva Ludvigsens bok Lova som jag länge velat läsa.

böcker_läsa

Det är alltid kul att träffa likasinnade och på picknicken hade jag nöjet att träffa Frida för första gången, vars blogg jag har följt en längre tid. Dessutom Jenny, Kati och Annika med flera, både nya och gamla bekanta. En stor överraskning var att Ann från Habo som jag lärde känna på författarkursen i London helt plötsligen dök upp out of the blue. Surreal, but nice!

 

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

17 kommentarer till Ännu mer att läsa

 1. Manuskt skriver:

  Mycket läsning att se fram emot. Perfekt för höstmörkret som kommer krypande!

 2. Mia skriver:

  Superbt med många fina böcker i läshögen! Det är så det ska vara.

 3. Eva-Lisa skriver:

  Perfekt med mycket läsning under hösten 🙂 Hoppas du hinner skriva lite också, för jag kan tänka mig att du sitter i redigerings- eller korrfasen med ditt eget manus nu. Ser fram emot din bok! Hoppas det kommer lite mer information om den framöver 🙂

  • Anna Keiler skriver:

   Ja jag har ju korrläst och skickat det till förlaget. Så nu är det de som har bollen. Återkommer om boken när något nytt händer kring den. Tyvärr har jag inte hunnit börja läsa din, men snart så! Det är tur att jag har så lång resväg till jobbet så jag har mycket tid att läsa på bussen!

   • Eva-Lisa skriver:

    Ingen panik, men du får gärna berätta vad du tyckte sen när du läst den. Vad skönt att du är färdig med ditt arbete i manuset. Ser fram emot info om din bok 🙂

   • Anna Keiler skriver:

    Tack Eva-Lisa, jag ser fram emot att läsa din bok. Den står näst på tur 🙂
    Info om min bok som vad den handlar om eller utspelar sig eller om själva utgivningsprocessen? 🙂

   • Eva-Lisa skriver:

    Vad skoj att höra! 🙂 Utgivningsprocessen kan jag ju redan, men den kanske ändå kan vara intressant för de som inte varit med om det. Jag är ju galet nyfiken på vilken genre din bok ligger i (om den nu ligger i en sådan) och att du säger till när utgivningen börjar närma sig. 🙂

   • Anna Keiler skriver:

    Ok, får bli ett inlägg om genre då! 🙂

   • Eva-Lisa skriver:

    Låter suveränt! 🙂

 4. Jenny skriver:

  Visst var det trevligt! Synd att mina bilder försvann med tjuven. 😦

 5. Eva Ludvigsen skriver:

  Vad trevligt att träffas samt att du nu har möjlighet att läsa min fantastiska Lova… 🙂

 6. Pingback: Folk som gärna vill läsa Lova | Kusiin Vitamin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s