Äntligen lite tid att läsa!

Manuset är korrläst och skickat till förlaget. Nu får jag lite andrum att läsa alla försummade böcker. Det är ju många bloggvänner som har gett ut böcker nyligen, som jag är jättesugen på att läsa. Katarina Perssons bok 90 minuter hann jag inte mer än påbörja innan min egen manuskarusell drog igång och det blev lässtopp. Sedan kom Eva-Lisa Dezmins bok Lex Limbo i brevlådan häromdagen, så den står på tur efter 90 minuter. Sen är det Konsekvenser av att dö, Martrådar och Minnets envishet mfl som jag inte har hunnit läsa ännu. Och när jag läst dem har säkert alla författaraspiranter jag känner gett ut sina böcker :-). Eller hur?!!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Äntligen lite tid att läsa!

 1. Susanne Ahlenius skriver:

  Beror på hur fort eller långsamt du läser 🙂

 2. Jenny skriver:

  Det tycker jag vi skålar på att författaraspiranterna har gjort! 😉 Ska börja på 90 min i morgon. Läser ut en annan bok ikväll.

 3. Anneli skriver:

  Man kan ju alltid hoppas! 🙂

 4. Mia Skrifver skriver:

  Och de redan utgivna kanske hinner ge ut nästa bok. Hoppas ju jag då att jag ska få gjort.

 5. Eva-Lisa skriver:

  Ja, det blir en hel del läsning i höst för mig med. Men jag läser rätt snabbt så jag hoppas att jag ska kunna hålla takten 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s