Gårdagens statistik

Tack för alla glada tillrop igår och idag! Som gammal webbredaktör brukar jag tycka det är lite kul med besöksstatistiken på bloggen. Tänkte dela med mig av statistikstaplarna från senaste månaden. Något hände med statistiken igår! Högsta antalet besökare hittills. 🙂

statistik (kopia)

 

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Gårdagens statistik

 1. Eva-Lisa skriver:

  Vilka trevliga staplar i slutet 🙂 Nu ser jag fram emot din bok! Har du några indikationer på när den kan tänkas komma ut? Vet ju att det inte går i ett nafs, men tänkte ifall du har en liten aning i alla fall 🙂

 2. Ninna skriver:

  Grattis till kontraktet! Heja heja!!!!
  Jag hoppas nån gång komma till den punkten jag också!
  Även jag har av nån anledning fått högre staplar de sista fyra dagarna. I skrivande stund inte mindre än 92 hits idag – mesta någonsin – men förstås inte alls så många unika besökare. Men jättekul ändå!
  Det känns stimulerande och uppiggande! 😀

 3. Anna Hansson skriver:

  Oj, vad spännande! Jag hoppas att det ska rassla till i mina staplar nån dag snart också! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s