Sex sidor av manuset på vift

Som jag skrev i mitt förra inlägg så kämpade jag tappert med en ganska knepig scen häromdagen. Idag skrev jag ut de sex sidorna och läste på bussen, för att se om det jag skrivit var bra eller dåligt. Det var faktiskt helt okej! Sedan åkte jag direkt till stallet och red. När jag kom hem skulle jag ha de sex sidorna. Eller sexsidorna som de också kan benämnas. De är i alla fall så nära sex jag kommer i min bok. En kärleksscen. Döm om min fasa när jag INTE HITTAR PAPPREN vare sig hemma eller i bilen! Är de kvarglömda på bussen? Är de i stallet och alla sitter och läser dem just nu?

-Åk till stallet och leta! sa min man, som såg min panik. Just de pappren vill man inte ska läsas ryckta ur sitt sammanhang. Även om texten var helt okej…

Men i sista momangen hittade jag påsen med pappren. Jag hade ställt den i sonens rum, för jag hade köpt ett par byxor åt honom som låg i samma påse. Och när jag packade upp byxorna glömde jag visst bort påsen… Jag är visst lika förvirrad som min farmor som tappade bort sin plånbok (den har fortfarande inte kommit tillrätta). Men farmor är ändå 95 år. Det är inte jag. Vet inte vad jag ska skylla min förvirring på! Hur som helst är det skönt att sexsidorna inte är på vift!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Sex sidor av manuset på vift

 1. Katarina skriver:

  Help!!! Skulle ha blivit helnojig. :)) Vilken tur att de kom tillrätta. 🙂

  • Anna Keiler skriver:

   Ja jag blev lite lätt kallsvettig. Det är en sak när sidorna är en del i ett sammanhang, i en bok. Men för sig själva… nää…

 2. Anneli skriver:

  Oj, jag kan verkligen förstå din panik. Skönt att du hittade sidorna så att du får ha dem för dig själv, tills vidare i alla fall.

 3. Eva-Lisa skriver:

  Nej, sexsidor vill man inte ha ute på vift så vem som helst kan läsa. Jag förstår din panik. Vilken tur att de kom till rätta.

  • Anna Keiler skriver:

   Förr eller senare kommer sidorna att bli lästa. Men de måste vara i sitt sammanhang, annars blir de bara pinsamma… Ja, tur att de kom tillrätta!

 4. Annika Einarsson skriver:

  Hahaha, vilken panik! En sak om de hade blivit kvar på bussen, för då är det ju ingen som vet att det är just dina papper, värre då med stallet. Tur de låg hemma. 🙂

 5. Mia Skrifver skriver:

  Nå om man absolut ska ha några sidor på vift och det ska man förstås inte, helst inte alltså, men om det ska vara några så är det väl sexsidorna. Så att eventuella upphittare kan få fundera på det då.

 6. Manuskt skriver:

  Ha ha ha, du kanske hade kunnat bli känd som erotisk novellist bland stallfolket 🙂 Skönt att de kom tillbaka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s