Versionshantering

Tror jag blir galen! Nu har jag tre olika versioner av manus 2. Jag har skrivit på olika datorer och trott att jag visste vilket som var det senaste hela tiden, alltså originalet. Och det har jag mailat mellan de olika datorerna för att jag alltid ska jobba i rätt version. Men nu visar det sig att jag har skrivit lite här och lite där! Och dessutom har jag ett antal handskrivna sidor som jag skrev i Grekland (orkade inte ta med datorn dit). Så nu har jag lite (läs: mycket) jobb att bara reda ut det här med versionerna. Wish me luck!

Är det bara jag som är så här förvirrad, eller har någon av er lyckats klanta till det så här?

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Versionshantering

  1. Mia Skrifver skriver:

    Gjorde det förr. Numera heter dokumenten med en slutsiffra. För att se vilken som är senaste versionen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s