Vem f-n är Rune?

Och vad gör Rune i mitt manus? Har jag lagt in honom där? Jag måste nog börja ägna tid lite mer regelbundet åt manus 2. Jag kommer ju inte ihåg från ena gången till den andra vad jag skrivit, och tydligen inte ens vilka alla karaktärer är (Rune är inte med i något karaktärsgalleri). Men det har varit svårt att komma in i manus 2, eftersom mina tankar fortfarande är på manus 1, som jag FORTFARANDE väntar på att det ska hända nåt kul med. Typ att ett förlag ringer och säger att de vill ge ut det. Eller att jag bestämmer mig för att ge ut det själv. (Är väldigt kluven till hur jag ska göra och hur länge jag ska orka vänta på svar). Förlaget som tyckte att manuset var spännande bestämde sig till sist för att det inte passade deras utgivning, så jag är tillbaka på ruta 1 :-(.

Men i alla fall: Manus 2. Nu ska jag ta tag i det på allvar. Jag börjar komma in i det. Planen är att jag ska skriva minst en sida varje dag. Det borde jag greja så länge jag inte börjar redigera, utan bara flödesskriver. Men först ska jag reda ut vem Rune är 😉 och om han överhuvudtaget ska få vara kvar…

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Vem f-n är Rune?

 1. Manuskt skriver:

  Känner mig också splittrad mellan manus. Ett inte riktigt färdigställt och ett inte riktigt påbörjat. Synd med förlaget, hoppas på bättre utfall nästa gång!

 2. Mia Skrifver skriver:

  Ja manussplittringen är total. Har också två att vela av och an mellan. Skulle förstås vara lättare om man bara kunde bestämma sig.

 3. Charlotte C skriver:

  Vad tråkigt att förlaget sa nej. 😦 MEN! Du fick en positiv refusering och det har vi ju lärt oss är en bra grej! Lycka till med Manus 2 och tankar om eventuell egenutgivning!

 4. Anna Keiler skriver:

  Ja en positiv refusering är en bra grej – sägs det. Men det känns ungefär som i plugget när de sa att man fick en stark 3:a i betyg. Vad hjälpte det mig? Nej, nu ska jag inte va bitter, det vinner man inte på. Tack för pepp 🙂

 5. Eva-Lisa skriver:

  Som några redan nämnt, det var en positiv refus, så du kan ändå sträcka på dig, tycker jag 🙂
  Och jag vill veta vem Rune är, tycker han verkar lite kul, så för min del får du gärna behålla honom. Fortsätter hålla tummarna för ditt andra manus som är ute hos förlagen! 😀

 6. Kati skriver:

  haha, vad kul med Rune, sympatiskt namn. Tänker mig en trevlig snubbe, lite som Rune i Varuhuset, minns du? :)) Mindre kul med refuseringen! Men när du var så nära kommer du helt säkert nå hela vägen hos nästa. Håller tummarna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s