Nämen vad gör jag här?

På bloggen!?! Det var ju manuset jag skulle öppna och skriva på, men istället blev det facebook, bloggen och mailen. Tydligen så måste internetuppkopplingen lägga av för att jag INTE ska lägga av med att skriva den här sommaren. Men det kanske löser sig, för imorgon åker jag till Grekland och där vet man ju inte hur det funkar med uppkoppling, och jag tänker inte ens ta med mig datorn. Block och penna får det bli, om jag känner för att skriva lite. Annars blir det att läsa en massa böcker, turista, sola och bada. Så om det är tyst här på bloggen i två veckor så vet ni varför. Jag ligger på playan med en god bok.

Susanne Ahlenius, tack för att du matar mina katter!

Vi hörs! Tjing!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Nämen vad gör jag här?

 1. Eva-Lisa skriver:

  Ha så skoj i Grekland! Säkert får du lite inspiration också 🙂

 2. Susanne Ahlenius skriver:

  Ha det så skönt! Kram!

 3. Mia Skrifver skriver:

  Njut av Grekland! Ha det fint!

 4. Jenny skriver:

  Underbart! 😀 Kan du ta en sån där paraplydrink för mig? Må gott.

 5. Kati skriver:

  Hoppas du får en jätteskön semester. 🙂

 6. Rose Marie Bouw skriver:

  Ha en skön semester!

 7. Ibland behöver man bara få koppla av, låter jättehärligt. Och massor med läsning är ju kanon – både för skrivandet och avkopplandet 🙂

 8. Anneli skriver:

  Vad du än kommer att göra så är jag säker på att du kommer att ha det helt fantastiskt!

 9. Ann skriver:

  Jag hoppas du vilar och njuter ordentligt på semestern, så blir det nya fräscha tag när du kommer hem igen 🙂 Det hoppas jag på för egen del iaf 🙂 För jag har bara njutit och latat mig 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s