Tvåårsjubileum

Jag vet inte om det är något att fira. Men nu i juli är det två år sedan jag började skriva på manus 1. Jag kommer inte ihåg exakt vilket datum jag satte mig ner och skrev de första orden eller vilka ord det var (de är förmodligen bortredigerade sedan länge). Men det var någon gång i juli 2011 som jag började, efter att jag gått klart Författarlinjen. Jag hade nog trott att boken skulle vara utgiven vid det här laget. Men tålamod är en viktig egenskap i bokbranschen har jag förstått. Och innan året är slut tror jag nog att den är utgiven på något sätt. Jag vågar inte lova till 100 %, men kanske till 90 %…?!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Tvåårsjubileum

  1. Mia Skrifver skriver:

    Man ska fira allt man kommer på att man eventuellt kunde fira. För däremellan får man slita ändå. Så fira du. Och jag hoppas att du har rätt med utgivningen.

  2. Carola skriver:

    Då firar jag extra mycket med dig för jag började också med mitt manus för två år sedan i juli. De första orden började jag skriva 20 juli men idén grodde innan dess :). Så skål Anna och lycka till med utgivningen <3!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s