Bara några dagar kvar…

…innan jag går på semester sätter full fart med mitt försummade manus 2. Första veckan av min semester kommer vi tillbringa i vårt fritidshus i Dalarna och där finns ingen internetuppkoppling. Perfekt i de lägen man behöver koncentrera sig på manuset och inte ägna dyrbar skrivtid åt sociala medier! Nåväl, helt bortkopplad kommer jag inte vara eftersom jag kan kolla mail och sociala medier i mobilen ;-).

Lite tid kommer jag också att ägna åt att klippa gräset och göra fint inför husvisningen. Vårt hus i Dalarna är nämligen till salu. Så om någon händelsevis skulle vara på jakt efter ett fint hus in the middle of nowhere så är det bara att slå till nu!

 

 

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Bara några dagar kvar…

 1. Manuskt skriver:

  Oj, vad gulligt det såg ut! Men vi nöjer oss med mina föräldrars fritidshus utanför Hedemora 🙂 Hoppas ni hittar en riktigt bra köpare!

 2. Kati skriver:

  Det är jättefint. Om jag hade bil (och pengar) skulle jag köpa det och bosätta mig där permanent. Just nu låter det himla lockande, faktiskt. Är rejält trött på Stockholm. 😀

  • Anna Keiler skriver:

   Nu ser du ju somriga, fina bilder och var det så där året runt hade jag också kunnat bo där jämt, om man tog bort knotten alltså. Men så kommer vintern och det blir j-ligt mycket snö och det är ingen allmän väg som plogas ner till huset och då sitter man ju fast där om man inte köper en egen traktor! Sen finns det inga jobb heller, men är man författare på heltid funkar det ju!

 3. Mia Skrifver skriver:

  Väldigt fint såg det ut, men säger som Kati, att pengarna… Hur som helst, lycka till med manuset under semestern och internetfrånvaron!

  • Anna Keiler skriver:

   Tack tack, det ska nog gå bra utan internet några dagar. Det brukar räcka med två dagar så har man vant sig och tycker det är rätt skönt. Lycka till med ditt manus också!

 4. Eva-Lisa skriver:

  Det ser väldigt mysigt ut, men vi har fullt upp med vårt egna hus här 🙂 Hoppas du får tid att skriva mycket nu!

 5. Jenny skriver:

  Underbart ställe! Älskar den blå dörren. 😀 Lycka till med försäljningen. Ses på Dubliner! 😛

 6. Ibland är det bara för bra med ställen utan internetkoppling. Det såg ju riktigt mysigt ut dessutom, kanske måste slå till 😉

 7. Anna Keiler skriver:

  Åter till civilisationen nu. Ja det är bara att slå till 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s