Veckan som gått

Den här veckan har jag ägnat en hel del tid åt manus 1. Ett förlag tyckte jag skulle ändra vissa saker och återkomma. Varje dag åker jag buss till och från jobbet (30 min enkel väg) och då har jag passat på att läsa igenom manuset igen, och fasat för att någon jag känner ska sätta sig bredvid mig och börja prata så att jag inte får läsa. (gäller inte dig Susanne, du får gärna prata för med dig kan jag ju prata om manuset ;-)).

Nu har jag gjort ändringarna och idag mailade jag iväg manuset igen, så nu håller jag tummarna för att förlaget tycker att det blev bra.

 

 

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

19 kommentarer till Veckan som gått

 1. Annika Estassy skriver:

  Och det gör jag med, håller tummarna!

 2. Susanne Ahlenius skriver:

  mycket tumhållning från skrivarstugan på Saltarö 🙂 jag är tyvärr inte så pratbar just nu men det förstår ju du om någon 🙂 Kram!

 3. Manuskt skriver:

  Så spännande. Lycka till! Håller tummarna.

 4. Kati skriver:

  Ohh, spännande. Hoppas förlaget säger ”JAAA!” Var det stora förändringar, eller något mer kompromissbart?

 5. Mia Skrifver skriver:

  Åh vad härligt! Alltså med förlag som haft bra kommentar att jobba utgående från.
  Och sen får du bara mota bort de där som vill prata på bussen. Knip dem eller nåt.

 6. Eva-Lisa skriver:

  Jag håller tummarna stenhårt för ett ja från förlaget! Vad spännande 😀

 7. Jenny skriver:

  Håller tummarna för oss båda (mitt manus ligger på förlag nu och jag vänta otåligt på svar) ! 😀 Tjoho!

 8. Anna Keiler skriver:

  Åh vad kul, då ska jag hålla tummarna för dig också. Det är så j-la seeegt att vänta!!!

 9. Åh!!! stort lycka till!! Och vad bra att du ändå har resvägen att läsa manuset och om någon som du känner dyker upp är det bara att köra det gamla välbeprövade knepet (särskilt mörka vintermorgnar när man är lite grinig): låtsas som att du inte ser dom ;).

 10. Carola skriver:

  Jag har tagit bloggledigt och studsade av glädje när jag nu en vecka senare läser att ett förlag är så intresserat att de bett om en ändring i ditt manus. Jeeeeezzz! Vad spännande :)! Måtte det hålla hela vägen nu så att det blir ett kontrakt. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s