1500 ord

Trots att det inte är bokskrivarväder idag (alldeles för fint väder för att sitta inne och skriva) har jag i alla fall plitat ner ca 1500 ord. I den scenen jag skrev lärde jag känna två av karaktärerna bättre. Men trots det är det fortfarande mycket jag inte vet om dem. Jag hoppas att de ger sig till känna mer snart.

Nu ska jag ut i solen en stund. Lite senare i eftermiddag blir det en tur till stan och Hard Rock Café med familjen.

Vad gör ni en klämdag som denna?

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

17 kommentarer till 1500 ord

 1. Rose Marie Bouw skriver:

  Jag har lusläst det satta manuset i två dagar nu och finpillat och letat fel. Jag skickade just iväg det till min förläggare, så nu tänker jag göra mig en kopp mocha och sätta mig i solen och läsa resten av dagen. 🙂

 2. Rose Marie Bouw skriver:

  Och YAY for 1500 nya ord! Heja Anna! 😀

 3. Eva-Lisa skriver:

  Hurra för 1500 ord!!! Bra jobbat!
  Jag har valt ut en textsnutt ur min kommande bok som ska vara med i en tidning. I övrigt har jag tagit långhelg och börjar nog inte skriva igen förrän på måndag. Hoppas du får en fin eftermiddag på Hard Rock Café 🙂

  • Anna Keiler skriver:

   Wow, vad spännande. Vad är det för tidning?
   Så mätt nu efter Hard Rock Café men gott var det!

   • Eva-Lisa skriver:

    Jag vågar inte berätta än för jag vet inte hur mycket jag får säga. Men jag lovar att informera på min blogg när det blir aktuellt. Hard Rock är alltid bra, tycker jag. Nu har jag aldrig varit på ett Hard Rock i Sverige, men i andra länder. Älskar 🙂

   • Anna Keiler skriver:

    Ok då väntar jag med spänning på att få veta vilken tidning. 🙂
    Hard Rock är nog pretty much the same oavsett land. Very American!

   • Eva-Lisa skriver:

    Det var en av länderna vi besökte Hard Rock på, i USA. Men då vet jag att det är the same även här 🙂

 4. Susanne Ahlenius skriver:

  Bra jobbat, här vi tagit bort 1.000 ord. Kram!

  • Anna Keiler skriver:

   Ja men du redigerar ju. Då jobbar man efter devisen less is more. Jag har ju ännu inte så mycket att ta bort ännu. Det är därför jag måste skriva på, så att jag kan ta bort hälften sen 😉 Kram

 5. Eva-Lisa skriver:

  ”Ett” av länderna, menade jag förstås.

 6. Katarina skriver:

  hurra för 1500 ord! Det är mer än vad jag har åstadkommit idag (0 ord, om man inte räknar alla post its).

 7. Manuskt skriver:

  Bravo!
  Jag åstadkom några rader anteckningar när jag läste ett par kapitel ur mitt manus sent på kvällen. Det var allt. Satsade allt på målning av valda delar av huset / förse ungarna med mat 🙂

 8. Mia Skrifver skriver:

  Ägnar mig åt en del insamling så att jag sen kan sätta mig och skriva i rasande takt. 1500 ord en solig dag är superbt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s