Just a kiss

Det kan ju vara så att jag redan har nämnt att jag gått kurs i att skriva romance 😉 men om någon nu har missat det, så gick jag kurs för Simona Ahrnstedt i helgen. Vad jag då bland annat fick lära mig var att en kärleksscen måste följas upp, alltså läsaren behöver få veta hur karaktärerna känner efteråt, för på något sätt har de förändrats. Och denna uppföljning var något jag inte hade gjort i manus 1 – förrän nu! Manuset är förvisso inte en renodlad romance, men det var ändå ett bra tips och det blev mycket bättre nu, även om det bara var en kyss jag la till – Just a kiss, som Lady Antebellum sjunger. 🙂

PS. Det är i väntan på att jag ska komma på en bra konflikt till manus 2 som jag sitter och petar i manus 1. DS.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Just a kiss

  1. Annika skriver:

    Får mig att tänka på när jag plötsligt insåg att jag i Solviken hoppat över den första kyssen. Herregud, hur kunde jag glömma bort att skriva om den första kyssen! Det åtgärdades snabbt. 🙂

  2. Carola skriver:

    Det där var bra information att något så enkelt som en kyss måste följas upp med vad karaktärerna känner. Måste kolla upp detta i manus 1 hur jag har gjort. Tack tipset :)!

  3. Eva-Lisa skriver:

    De där detaljerna är lätta att missa ibland, små saker som gör stor skillnad. Även om det ”bara” rör sig om en kyss 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s