Den största kritikern är nöjd

Jag har ju börjat på en ny story (eller egentligen flera nya) men kan inte riktigt släppa manus 1 som är hos förlagen. Manuset har ju vilat en längre tid nu men jag saknar mina karaktärer och därför håller jag på och läser igenom manuset igen. Lite korr hittar jag fortfarande men inte alls mycket. Faktiskt tycker jag att det mesta är rätt bra, och ibland förundras jag över att jag verkligen har lyckats få ihop all den där texten och att allt hänger ihop så bra. Och jag är ju heeelt objektiv. Nää kanske inte. Fast jag har hört sägas att man själv är sin största kritiker, så om jag tycker att det är bra så borde det vara det… eller? Nej nu ska jag sluta svamla och gå och läsa några sidor till i mitt manus.

 

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Den största kritikern är nöjd

 1. Anneli skriver:

  Spännande! Jag brukar också ha svårt att låta bli att titta på manus som jag är färdig med. På gott och ont 🙂 Jag tror att det är ett bra tecken att du fortfarande gillar ditt manus.

 2. Mia Skrifver skriver:

  Det är absolut ett gott tecken att du fortfarande trivs med din berättelse. För det är ju så det ska vara. Man måste själv gilla texten. Så läs på du och njut av det!

 3. Carola skriver:

  Tycker du att texten är bra efter en paus så är den verkligen bra. Var stolt över ditt arbete. Du har lagt ner mycket arbete på det och kan inte vara annat än bra då :). Håller verkligen tummarna för dig!

 4. fivrelden skriver:

  Huff, ja. Det virker som det er hardt å slippe manuset. Jeg bare tenker på at å slippe fra meg masteren blir tungt, så da kan jeg ikke helt fatte hvor vanskelig det er når et romanutkast er inne hos forlaget 🙂

  • Anna Keiler skriver:

   Så kult med en följare fra Norge! Välkommen!
   Det blir ett stort tomrum när man lämnar ifrån sig något
   och lagt ner väldigt mycket tid och energi på.
   Lycka till med ditt skrivande 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s