Ny bokidé

I feberyran i natt kom jag på en ny bokidé. Den ska utspela sig i Gamla Stan i Stockholm. Så fort jag frisknat till och har lite mer ork ska jag skriva ner ett synopsis! Åh, äntligen kom jag på nåt bra! Manus 2 som jag börjat på känna inte helt hundra. Det är inte kul att skriva, så jag har fastnat. Jag skriver ju för att det ska va kul. Och jag inbillar mig att det bara kan bli kul att läsa om det är kul att skriva. Men helt bortkastat är inte manus 2, en karaktär följer med till Gamla Stan 🙂

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Ny bokidé

 1. nathaliesjogren skriver:

  Vad bra att det verkar lossna. Och ibland kan det faktiskt vara bra att inte skriva, t.ex. när man är sjuk. Då kan man bara ligga och tänka och klura ut fler saker innan man väl sätter igång med själva skrivandet.

 2. Mia Skrifver skriver:

  Tror också att man ska gå på den känslan, att det ska kännas bra. Så låter superbt att ha hittat en ny sån idé, nåt ska man med feberyra till.

 3. Spännande med nya idéer! Vi verkar vara flera bloggande skribenter som får nya idéer just nu. Kanske är det någonting med våren som gör att idéerna ploppar upp? 🙂
  Krya på dig och lycka till med skrivandet!
  /Liv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s