Den eviga väntan

Hemma och sjuk, och har tid att skriva. Men istället har jag ingen ork att skriva. Får vänta med att skriva tills jag blir frisk, och tid och ork inträffar på samma dag. Och att bli frisk är inte det enda jag väntar på. Väntar ju på svar från några förlag också. Att det ska ta sån tid! Vänta är ju min sämsta gren! 

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Den eviga väntan

 1. Peter Fahlén skriver:

  Känner igen mig på väntandets gren;-) Hoppas det går bra. Krya på dig!

 2. Katarina skriver:

  Håller tummarna så de blir blååå! 🙂 krya på dig med! 🙂 kram.

 3. Mia Skrifver skriver:

  Krya på dej! Och vänta, nä, det är inget man tycker att man ens vill träna på. Ändå tvingas man till det. Hoppas du snart slipper vänta!

 4. Anneli skriver:

  Vad trist! Både att vänta och att vara sjuk. Jag håller tummarna under tiden som du kryar på dig!

 5. Manuskt skriver:

  Visst är det typiskt det där, att när man äntligen har tid, så orkar man inte. Hoppas det är värt väntan! /Frida

  • Anna Keiler skriver:

   Nu har jag faktiskt haft både tid och ork ikväll. Däremot inte bästa flytet. Men till slut ställde jag en timer och tillät mig inte att sluta flödesskriva förrän timern sa till att jag fick 🙂 Ibland är det enda sättet för en som vill ha allt perfekt från början.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s