Careful, or you’ll end up in my next novel!

Bild lånad från The Literary Gift Company

Bild lånad från The Literary Gift Company

Denna underbara mening finns att få på t-shirt på The Literary Gift Company. Idag har varit en så’n dag då jag har velat säga Careful, or you’ll end up in my next novel till några personer. Men jag tycks ha någon spärr som gör att jag inte säger det trots allt (kanske bra det). Men att ha det på en tröja vore ju hur coolt som helst! Måste genast beställa en. Det finns även en massa andra kul författarattiraljer på The Literary Gift Company. Check it out!

 

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Careful, or you’ll end up in my next novel!

 1. Susanne Ahlenius skriver:

  Då kanske alla förlag skulle hamna där 🙂

 2. habowoodfrun skriver:

  Jag tycker mig märka att många blir försiktigare när man säger att man skriver en bok, för att inte tala om en del som blir direkt panikslagna. En gammal pojkvän kom fram till mig på Ica Maxi och bad om ursäkt för allt dumt han gjort, när han förstod att jag skrev en bok nu 🙂 Hahaha!!!

 3. Mia Skrifver skriver:

  Innan tröjan får man gräva fram anteckningsbok och penna. Då kan man omedelbart placera hur många personer som helst i en bok. 🙂

  • Anna Keiler skriver:

   Ja du menar att när jag sätter på mig tröjan kommer alla att bete sig så normalt att de är tråkiga att skriva om. Och då får jag inga uppslag till karaktärer. Hmm, det var ju en tanke såklart. Kanske inte ska ha nån tröja…

 4. Katarina skriver:

  Habowoodfrun: Hahaha. Det skulle jag också vilja vara med om.

  • habowoodfrun skriver:

   Ja det var en märklig känsla. Innan det inträffade hade jag inte en tanke på att skriva något om honom, men nu börjar jag fundera lite på vad som är användbart 🙂 Någon karaktär kanske kan få lite av hans dåliga sidor hahaha.

 5. Carola skriver:

  Hi hi hi, jag har en ”skylt” utanför min dörr på jobbet som det står: ”Don´t piss me off, or you end up in my next book as a villain or a corps.” En av dem har redan kvalificerat sig, men bara hennes fantastiskt vackra, röda, långa, lockiga hennahår på en av mina trevliga bikaraktärer :).

 6. Pingback: You see it. You like it. You buy it! | Anna Keiler

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s