Fortsatt flyt

vitsipporDet går framåt med manuset. 2000 ord till är skrivna. Jag vet ju att många ord kommer att bytas ut någonstans i redigeringsprocessen. Men ändå. Man måste ju ha något att utgå ifrån. Så just nu fortsätter jag att flödesskriva och ser vart det leder. Och de två nya karaktärerna fortsätter att klamra sig fast. De är här för att stanna.

Hur går det för er andra?

Eftersom våren lyser med sin frånvaro här i Stockholm försöker jag muntra upp mig själv och bloggen med förra årets vitsippor. 🙂

 

 

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Fortsatt flyt

 1. Charlotte C skriver:

  2000 ord är superbra!!! Jag klämde ur mig 500 ord mellan kl 6 och 7 imorse, hoppas få till lika många till under kvällen.

  • Anna Keiler skriver:

   Jag var ledig från jobbet idag, så det var därför jag hann skriva lite. Resten av veckan ser det mörkare ut på skrivfronten för min del. Det är ju jättebra med 500 ord. Får man till det varje dag så blir det ju en del!

 2. Mia Skrifver skriver:

  Har inte riktigt hunnit skriva idag. Mest tänka. Så jag får i stället imponeras av dina 2000 ord. För som du säger, man måste skriva dem innan man ändrar eller stryker. Galet bra jobbat!

  • Anna Keiler skriver:

   Tack! Jag var ledig från jobbet, annars hade jag aldrig hunnit skriva så mycket 🙂 Tänk om man kunde ha författare som yrke, då skulle det hända grejer! Det är väl toppen att du hunnit tänka på skrivandet i alla fall. Man måste ju planera lite…

 3. minnaulin skriver:

  Vad duktig du är! Längtar till det där ohämmade skrivandet och hoppas snart vara där igen.

  • Anna Keiler skriver:

   Ja men det som är jobbigt i början är att man inte är riktigt säker på att idéen håller. Det kanske bara är att deleta allt och så har man lagt ner en massa tid på det…

 4. Katarina skriver:

  Bra jobbat! Dubbelt så duktigt också att ha hunnit med så mycket så tidigt på dagen. ÄR det lite samma genre som den förra? En uppföljare eller fristående?

  • Anna Keiler skriver:

   Tack. Jag var ledig idag… Ja det är samma genre som den förra men den är fristående. Men det skulle kunna bli så att någon karaktär från 1:an dyker upp i 2:an. Börjar ju sakna min polare i 1:an nu ju!

 5. Anneli skriver:

  Härligt med så många ord! Och med vitsippor, jag ser mycket fram emot dem. Jag har inte jobbat med mitt manus alls idag utan hoppas istället på morgondagen.

 6. Carola skriver:

  Visst är det extra frestande att få skriva på heltid när det går så bra :-). Jag fick bara till det med 290 ord igår på 45 minuter som var all tid jag hade att skriva på. Men jag är nöjd ändå – jag fick ju s k r i v a :)).

 7. Anna Keiler skriver:

  290 ord närmare slutet, det är väl jättebra! Man får ta tillvara på den skrivtid man får! Man blir extra effektiv när man väl sätter sig då, inbillar jag mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s