Flödesskriver

Jag har skrivit ett väldigt övergripande synopsis till nya manuset och är nu ca 10.000 ord in i handlingen. Två nya karaktärer som inte alls finns med i mitt synopsis har helt plötsligen tagit sig in i manuset. Just nu flödesskriver jag, och då går det undan och för att inte tappa fart låter jag de nya karaktärerna hållas så länge. Jag vet inte vad deras syfte är just nu. Men när vi har lärt känna varandra närmare hoppas jag att de berättar för mig var i storyn de hör hemma.

 

 

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Flödesskriver

 1. Kati skriver:

  Låter härligt! Hurra för skrivflow.

 2. Mia Skrifver skriver:

  Vad kul med nya karaktärer som dyker upp och vill vara med!

 3. Carola skriver:

  Wohoo vad härligt! Känner som du att alla nya karaktärer ska få vara med. Ibland transformeras de och är inte alls de jag föreställde mig i planeringsfasen. Det är också spännande.

 4. habowoodfrun skriver:

  Wow! Jag blir både imponerad och inspirerad 🙂 Kul Anna!

  • Anna Keiler skriver:

   Tack Ann, inget att bli imponerad över dock. Jag har varit ledig idag så det var ingen bedrift att skriva. Men såklart kul om man kan inspirera 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s