En bra start

Helgens skrivande resulterade i ett synopsis och 1700 ord på manuset. Känns bra att ha kommit igång igen. Men jag kan ju inte riktigt släppa manuset som är på vift hos förlagen. Om det blir nej där så ska jag ge ut själv och då behöver jag ett snyggt omslag. Jag googlade lite på bilder och fick en bra idé till både omslag och titel. Men idéen kräver lite textmässiga ändringar. Och egentligen hade jag ju satt punkt. Får sova på saken tror jag! Godnatt!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till En bra start

 1. Anneli skriver:

  Det låter spännande! Hoppas att påsken har varit skön och avkopplande.

 2. Katarina skriver:

  Spännande! Omslagsdesign verkar knepigt, men kul!

 3. Carola skriver:

  Känner som du att det är svårt att släppa manuset som är ute på vift. Har skrivit 200 ord på mitt andra manus så jag är uppe i 22K nu men jag borde lägga mer energi på fler följebrev och mejla till fler förlag. Och sedan är det ju om jag ska trycka några provex och väntar på svar vad det kommer att kosta … Svårt att fokusera som sagt :)).
  Håller tummarna för oss båda. Själv kommer jag nog inte att ge ut på egen hand i första taget. Kanske längre fram när jag kräks på alla refuseringar :D.

  • Anna Keiler skriver:

   Ja det är bara bombardera alla lämpliga förlag med ditt manus nu! Jag håller tummarna. Och det är ju inte säkert att du får en massa refuseringar 🙂
   Spännande med provex, du får rappotera om hur det går med det!

 4. Tror det kan vara bra att göra just det du gör, låta det ta tid. En titel är inget man sätter på an kafferast. Och ett omslag tycker jag man ska ta hjälp av en grafiker med, även om man har både idé och ett foto att utgå ifrån. Lycka till!

 5. Anna Keiler skriver:

  Tack! Jag ska absolut ta hjälp av en grafisk formgivare med omslaget. Men ofta vill de ju att man har en idé/skiss/foto som de kan utgå ifrån. Nej, en titel är inget man hastar fram, jag har funderat i flera månader 🙂

 6. Mia Skrifver skriver:

  Klokt med reservplaner. Och tror också att det är vettigt att fundera på omslag, på vissa förlag får man ju komma med förslag på det också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s