Kristin Hannah – en författare i min smak!

Jag fick låna en mycket bra bok av Susanne Ahlenius: Sanningens sanningens ögonblick
ögonblick
av Kristin Hannah. Intrigen var så spännande att jag sträckläste boken. Visst kändes miljöbeskrivningarna lite väl detaljerade ibland. Och lite mer gestaltning hade inte skadat – eller? På alla skrivarkurser får man lära mig hur viktigt det är att gestalta så jag blir lite fundersam när erkända författare inte alltid gör det. Men det tänker jag nog egentligen bara på om jag tar på mig författarhatten och analyserar texten. Det var inget som störde läsningen.

frusna trädgårdenPå planet hem från Jordanien igår kväll läste jag ut Sanningens ögonblick. När vi kom hem upptäckte jag att tre böcker fallit ur bokhyllan, varav en var Den frusna trädgården av Kristin Hannah, som jag inte ens kom ihåg att jag hade. Men kanske var det en av böckerna jag köpte på Bokmässan. Håll med om att det var ett märkligt sammanträffande att just den boken fallit ner från hyllan, av alla hundratals böcker! Ett tecken? Nu ska jag sätta tänderna i den. 

Till min stora glädje upptäckte jag att Kristin Hannah har skrivit en mängd böcker =  många lästimmar att se fram emot! Snygga omslag har hennes böcker också :-).

 

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Kristin Hannah – en författare i min smak!

  1. Anneli skriver:

    Jag har några av hennes böcker i min läshög, men har inte läst någon ännu. Det är kanske dags! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s