Jodå, jag lever (nätt och jämnt)

Det var ett tag sedan jag bloggade, men jag tycker just inte att jag har något att blogga om. Det är helt stiltje på skrivarfronten nu medan jag väntar på svar från förlagen. Jag har inte heller kommit på någon bra titel på manuset som är ivägskickat. Fick tips av Helene Spjut att meditera för att på så vis komma fram till en titel. Meditera är nog inte riktigt min grej men nu börjar jag bli desperat så jag kanske provar!

Jag har just kommit hem från sportlov i Sälen. Dessvärre blev jag påkörd bakifrån i backen idag av en galen unge söt liten tjej i illrosa skidoverall, och jag skadade knäet. Fick inte ens en ursäkt eller frågan om hur det gick av skitungens den lilla söta tjejens pappa. Idiot! Och så var jag tvungen att ta mig nerför resten av backen, och sedan upp i en knapplift för att komma till bilen. Och sedan lämna igen skidorna, och i skidinlämningen råkade någon komma åt mig lite. Inget man skulle ramla för i vanliga fall, men nu vek sig knäet och jag föll framstupa pladask över golvet. -Oj, hur gick det?! frågade killen som råkat putta till mig. (Härligt, en normal människa som bryr sig!) Han såg lite förvånad ut så jag fick förklara att knäet redan var pajjat innan och att det inte var hans fel.

Snögubben i Lindvallen

Snögubben i Lindvallen

Jag har googlat lite och det verkar som det är korsbandet som är paj. Eller möjligen menisken. Och det har jag inte tid med! Imorgon måste det ha gått över för jag har en häst att ta hand om!

I övrigt funderar jag på att anmäla mig till Ann Ljungbergs distanskurs ”Hitta din bokidé” för att komma igång med ett nytt manus. Är det någon som gått den kursen eller vet om den är bra?

 

 

 

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Jodå, jag lever (nätt och jämnt)

 1. Susanne Ahlenius skriver:

  Stackars dig, hoppas det går över snart! Många krya-på-kramar!

 2. Anneli skriver:

  Jobbigt! Hoppas du är bättre nu och att du lyckas hitta en titel som du gillar.

 3. habowoodfrun skriver:

  Vad irriterad man blir över vuxna människor som inte tar ansvar. Hur ska denna unge veta hur hon ska bete sig i livet, när inte föräldrarna visar det???
  Jag hoppas du mår bättre och fick ut en del av din semester ändå 🙂 Skidåkning är ju bara en del av det (om än, en ganska stor del).
  Kram på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s