Kanske har jag en titel nu

Jag hade nästan gett upp i titelträsket, men nu pratade jag med min farmor 95 år, och berättade som av en händelse att jag inte har kommit på någon titel än. En bara en sekunds betänketid kläcker hon ur sig en titel som faktiskt skulle kunna funka! I alla fall är den minst lika bra som de andra titelförslagen jag har. Jag ska suga lite på karamellen, så får vi se om farmors förslag går att använda. Hon har läst manuset för ungefär 10 versioner sedan, så hon kan grundstoryn, även fast mycket är nytt sedan hon läste.

Ibland får man hjälp från de mest oväntade håll! Underbart!

Ha en bra onsdagkväll alla fina bloggläsare!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Kanske har jag en titel nu

 1. Carola skriver:

  Det är ju fantastiskt med sådan hjälp som bara dyker upp från ett helt oväntat håll. Spännande att se om du vågar avslöja resultatet när du bestämt dig :-). Jag kommer att avslöja min titel när mina provexemplar är tryckta – om jag inte får kalla fötter, hihi.

  • Anna Keiler skriver:

   Ja när jag har bestämt mig så avslöjar jag såklart titeln. Jag har ju ett arbetsnamn men det är tveksamt om det blir det. Måste tänka titel/omslag-synkning (om det blir egenutgivning).

 2. Katarina skriver:

  vad kul, speciellt när det dyker upp från helt otippade källor. Heja farmor! :)) Själv har jag droppat mitt eget manus 1’s arbetsnamn vid ett antal tillfällen, men inte mycket mer.

 3. nathaliesjogren skriver:

  Vad trevligt. Hoppas förslaget passar. Just titel kan vara knepigt, speciellt om man inte med en gång kommer på nåt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s