Hektiska veckor

Om ni tycker det har varit lite tunt med inlägg på bloggen på sistone så beror det på att de senaste veckorna har varit minst sagt hektiska. Förutom det vanliga vardagliga med läxläsning med barnen, tvätta, diska osv så har jag jobbat över en hel del på jobbet. Hade verkligen behövt sova ut men dessutom var det min tur att släppa ut hästarna kl 6.00. Dessutom håller jag på att ta grönt kort. Nej, det gäller inte golf, utan ridning. För att få tävla ”på riktigt” måste man ha grönt kort. Det är mycket av innehållet i kursen som är sunt förnuft i hästhållning vilket inte är några konstigheter för mig som har hållit på med hästar i evigheter. Men det är en hel del att lära också vad gäller tävlingsreglementen och Ridsportförbundets organisation m.m. Så istället för att skriva eller läsa manus eller vanliga böcker så har jag fått plugga på kvällarna och på bussresorna till och från jobbet. Idag gjorde jag de första delproven för grönt kort och de gick bra. Nu är det bara några delprov till och sedan slutprovet och ett praktiskt moment kvar.

Men just nu har jag (läs: tar jag) lite redigeringstid. Är så nära nu, bara några futtiga sidor i början av manuset som måste bli bättre. Sedan kan jag sälla mig till Carola Strömstedt som är färdig med sitt redigerande. Grattis Carola!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Hektiska veckor

 1. Susanne Ahlenius skriver:

  det är rent fascinerade och en stor bedrift att få ihop en bok med familj, jobb och andra nödvändiga sysslor. Bra jobbet vännen!

 2. Anna Keiler skriver:

  Tack Susanne! Du har rätt, det är en bedrift men ingen engångsföreteelse för någon av oss, eller hur 🙂 Kram på dig vännen.

 3. Anneli skriver:

  Det är inte alltid (eller snarare sällan) lätt att hitta den tid man vill ha för skrivande. Men man gör så gott man kan. Jag är också inne på de sista sidorna i redigeringen nu. Lycka till med dina!

 4. annejons skriver:

  Åj vad ditt schema är fullspäckat! Men det är säkert bra för dig att få massor med olika saker att göra för jag tror det påverkar ditt skrivande till det bättre. Jag menar du får inspiration och input och sådan från allt du gör och så mojar det ihop sig till bra text i huvudet på dig som du sedan plitar ner i ett dokument. Det blir kanoners!!!

  • Anna Keiler skriver:

   Tack Anne! Ja, jag har faktiskt fått ihop en rätt rolig dialog tack vare en sak som har hänt i veckan. Så inget är förgäves, alla erfarenheter kan man använda till sitt skrivande!

 5. Carola skriver:

  Tack Anna! Åh vad spännande att du närmar dig slutet. Det är extra stort att bli klar när man ser tillbaka på hur mycket tid och energi man lagt ner trots alla andra aktiviteter som kräver sitt utrymme :). Hej Anna!!

 6. Ann skriver:

  Anna, vilken Superwoman du är 🙂 Grattis till de första delproven 🙂 och vad duktig du är som snart redigerat klart. Jag längtar efter att få läsa. Önskar dig en trevlig helg ❤
  Kram Ann

 7. Kati skriver:

  Lycka till, vad spännande att du är så nära nu. heja dig!
  och när införde de detta med grönt kort? Det fanns inget sådant på min tid.
  Och för att stanna kvar på hästtemat träffade jag idag ridskolechefen från ridskolan där jag växte upp, efter säkert mer än femton år! Det var en verkligt underlig känsla för det är en del av mitt gamla liv jag nästan aldrig tänker på idag. men kul! Därav det där om overklig dag du läste på Fb.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s