Boktips – Hundraåringen

Länge har jag velat läsa Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann av Jonas Jonasson. Många har ju sagt att den ska vara så bra. Nu har jag äntligen köpt den och läst ungefär halva. Jag var lite orolig att jag skulle ha för höga förväntningar, efter att ha hört så gott om den. Men faktiskt måste jag säga att den överträffar mina förväntningar! Bra språk och kul intrig. Lite Forrest Gump över den. Mycket läsvärd bok! Ni kanske redan har läst den? Om inte, gör det!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Boktips – Hundraåringen

 1. Anneli skriver:

  Vad roligt att höra. Jag har den här hemma men har inte läst den ännu, jag är också lite rädd för att jag har för höga förväntningar. Nu kanske jag vågar läsa den 🙂

 2. annejons skriver:

  Tack för tipset. Jag har dock inte läst den och just nu blir den inte läst heller. Jag har köpt en klassiker som jag tänkte ta mig igenom först, ”Den store Gatsby” av Fitzgeralds. Hört så mycket om den så den är säkert läsvärd.

 3. Carola skriver:

  Jag har inte läst den men jag sneglade igår på en bok i bokhandeln som handlar om en pensionärsgäng som gör ett bankrån har jag för mig. Den kommer jag nog att köpa. Den har fått fin kritik. Hundraåringen tror jag ligger här hemma någonstans som pocketbok. Har för mig att min man läste den för längesedan.

  • Anna Keiler skriver:

   Vad heter den boken om pensionärsgänget? Du får meddela om den var bra sen 🙂

   • Carola skriver:

    Jag var faktiskt och köpte den nu på lunchen :D. Den heter Kaffe med rån och är skriven av Catharina Ingelman-Sundberg. En av mina favoritförfattare Katarina Mazetti har blurbat den med ”En underbar skröna om ett gäng busiga pensionärer – underhållande med ett vasst bett!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s