Åtta sidor kvar

Det är allt jag har kvar att redigera nu. Men eftersom jag har sparat det bästa svåraste till sist – början – så har jag lite jobb framför mig. Jag gissar att dessa ursprungliga åtta sidor kommer att bli hälften så många eller dubbelt så många, beroende på om jag väljer deletemetoden (my favourite) eller fördjupametoden (förmodligen den bästa för manuset). När jag är klar skickar jag manuset till ytterligare några förlag. Sedan blir det till att vänta snällt i ytterligare tre månader. Fast jag har inte fått svar från alla förlag som jag skickade till i första omgången. Men jag borde få det vilken dag som helst, för nu har det gått tre månader. Och en deadline är en deadline – eller?

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Åtta sidor kvar

 1. Kati skriver:

  Åh, du redigerar igen? Kommer man någonsin ifrån det? Så fort man tittar lite på sitt manus ser man massor av saker man kan göra bättre till nästa utskick. Det tar visst aldrig slut. Hur många väntar du svar ifrån ännu? Ja, jag hoppas också på att de ska hålla den där tremånadersdeadlinen, både för din och min skull. :))

  • Anna Keiler skriver:

   Ja jag redigerar igen. Men ska bli klar denna vecka eller senast i helgen. Så nästa vecka postar jag till nya förlag! Jag väntar fortf på svar från 3 av 10. Men nu har jag väntat i tre månader och tänker inte vänta hur länge som helst. Jag kör hellre egenutgivning, för har förlaget inte tackat ja efter 3 månader så kommer de inte göra det om ett år heller, tror jag. Tycker det är så nonchalant att låta folk vänta och vänta och vänta. Utan författarna är förlagen ingenting. Känns som om de glömmer bort det allt som oftast tyvärr. (Nä jag är inte bitter ;-))

 2. Anneli skriver:

  Mmm, det skulle man ju önska, om deadlinen alltså! Men det längsta jag har väntat är ett år, så jag hoppas att det går fortare för dig! 🙂 Själv har jag bara ett förlag av tre kvar som inte har svarat. Sedan vet jag inte riktigt hur jag ska göra, det är mycket att fundera på angående förlag och utgivning.

  • Anna Keiler skriver:

   I ett år! Galet! Och nonchalant av förlagen. Ja visst är det mycket att fundera på! Men om du bara har skickat till tre förlag så kan du väl skicka till många fler? Jag ska ge mig själv lite respit och skicka till några förlag till. Då har jag ytterligare tre månader på mig att läsa på om egenutgivning, så jag kan ligga i startgroparna om tre månader.

 3. Rose Marie skriver:

  Jag fick vänta 11 månader som längst. :/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s