What goes around comes around

Nu har det hänt i natt IGEN! Antingen spökar det hemma hos mig eller så är det något fel på TVn. Den verkar leva sitt eget liv, för den sätts ibland på av sig själv mitt i natten (aldig på dagen!) . Jag trodde det var någon i min familj som inte kunde sova och satt och tittade på TV mitt i natten. Min son vaknade också och gick upp för att stänga av TVn. Men innan han hann stänga av den så stängde den av sig själv. Eller fick den hjälp av någon osynlig? I min bok händer sådana här oförklarliga saker min huvudkaraktär hela tiden. Till slut förstår hon att det är en ande som bor i huset. Kanske bor det en ande i mitt hus också?

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s